Groepen

Klimmen bij Klim Ameland is het ideale groepsuitje!

Ben je in groepsverband op het mooie Ameland dan hebben we voor jullie de allerleukste activiteiten! Kom namelijk klimmen in ons klimpark! In ons klimpark kunnen we groepen van maar liefst 100 personen tegelijk laten klimmen!

Je krijgt de keuze uit het hoogteparcours op 3 en 6 meter, wandklimmen, abseilen, de vrije val en onze zipline can 160 meter. Door middel van een roulerend schema zorgen we ervoor dat je alle onderdelen kan beleven! Tenminste als je durft…

Ga over alle hindernissen, waarbij de ene nog uitdagender is dan de andere. Heb je dit allemaal gedaan? Vlieg dan 160 meter door de lucht op onze zipline! Dat is echt iets wat je gedaan moet hebben!

Gecertificeerde instructeurs

Na een duidelijke uitleg over de onderdelen, de veiligheidseisen en de veiligheidsuitrusting kun je al snel met je hele groep de hoogte in. Dit is een activiteit waar nog lang over nagesproken zal worden!

Nog meer leuke activiteiten voor groepen!

Deze activiteiten zijn ook zeer leuk om te combineren met andere activiteiten die wij aanbieden op het strand of in het bos en daarnaast kunnen wij prima invulling geven aan andere wensen zoals koffietafels, lunches, BBQ’s, fietshuur en nog veel meer.

Neem snel contact op voor alle mogelijkheden!

Klimmen bij Klim Ameland is iets wat je gedaan moet hebben!

Boek nu snel!

Durf jij het aan?

Kosten: Op aanvraag

Duur: 2 uur
Minimale leeftijd: 6 jaar
Kledingadvies: Sportieve kleding, dichte schoenen
Locatie: Outdoor Ameland
Wanneer: Het gehele jaar
Kosten zijn inclusief BTW, materiaal, verzekering en begeleiding.

Deze activiteit boeken?

Wanneer wil je deze activiteit doen?